Rakkan Urban Gastronomy

Rakkan Urban Gastronomy

Ένας νέος αέρας φύσηξε στο Rakkan και με θαλασσινή αύρα το μετονομάζει σε Rakkan Urban Gastronomy

Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα αλλά κρατάει τα καλύτερα στοιχεία του Rakkan Restaurant & Bar που τόσο αγαπήσατε.

Η ασιατική κουζίνα δίνει τη σειρά της σε ένα πάντρεμα μεσογειακών και ασιατικών γεύσεων με έμφαση στα θαλασσινά και στο καλό κρασί. 

Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας με στοιχεία fusion που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς κριτές.

Ο νέος αέρας φέρνει στην ομάδα μας τον σεφ Martin Prenda, έναν άνθρωπο ταλαντούχο και λάτρη της μεσογειακής και γαλλικής κουζίνας. 

Η αρχή του στις κουζίνες του κόσμου ήταν το 2012 κι από τότε έχει κάνει το πέρασμα του σε διεθνή και εγχώρια εστιατόρια. Από το ORLOFF στις Σπέτσες, στο Maison de Katrin στη Μύκονο κι από ‘κει στις prive κουζίνες της Ελβετίας και επιστροφή στην Αθηναική ριβιέρα και στο Agora Riviera Restaurant. 

Μια πορεία γεύσεων που εμπλούτισε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με στοιχεία που σήμερα αλλάζουν το Rakkan Urban Gastronomy.

Αποκαλύπτοντας το τελευταίο μας γαστρονομικό αριστούργημα: μια
σχολαστικά επιμελημένη λίστα κρασιών από τον wine consultant Ιωάννη Καρδιάκο.

Με προσόντα WSET επιπέδου 3 στο κρασί και απαράμιλλο γούστο, υπόσχεται να
απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία με τις άψογες επιλογές του, ενώνοντας τους
επισκέπτες μέσα από εξαιρετικές γεύσεις και εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Η ομάδα μας, μαζί με τον υπεύθυνο Γιάννη Μαστοράκη, αναλαμβάνει να σας υποδεχθεί στον ανανεωμένο μας χώρο και να προσφέρει ιδιαίτερες εμπειρίες για εσάς που αγαπούσατε τόσο τα ταξίδια που κάναμε μέσω των ασιατικών γεύσεων όσο κι αυτά που πρόκειται να κάνουμε από εδώ και πέρα στα νερά της μεσογείου.

Our space is available for custom events and corporate events.

CONTACT & RESERVATIONS

 

The ώρες λειτουργίας του Rakkan Urban Gastronomy are:

- Closed on Monday
– Τρίτη έως Σάββατο: 18:00-02:00
– Κυριακή: 13:00-22:00

 
We accept reservations by phone at 211 4189115 (10:00 - 24:00) or via email at info@rakkanathens.gr writing a topic title “Reservation Request”. 
 
Reservations will be valid, after the availability of the reservation is approved and the relevant confirmation is received by the interested party. 

Ωράριο Λειτουργίας

- Closed on Monday
– Τρίτη έως Σάββατο: 18:00-02:00
– Κυριακή: 13:00-22:00

logo_rakkan_gold 2

    * Θα λάβετε τηλεφωνική επικοινωνία από κάποιο συνεργάτη μας για επιβεβαίωση της κράτησης σας